in

Trondit Nëna Shqiptare: Çikes teme i kam than mos u marto me katundar qe s’ka bukë për veti, gjëje najë pareli qe ta mush …

Një Nënë Shqiptare ka befasuar duke shkruar një status ne faqen e saj te profilit ku tregon se i ka thënë vajzës 18 vjeqare qe te mos martohet me katundar, por te gjej dikë qe ka shumë pare dhe bën jetë të mirë.

“Çika jem mos u marto me grithkan, sepse nuk ia vlen ti je shumë bukuroshe mu martua me çfarë do katundari, po ta them nga zemra”a

“Gjeje dikën qe ka pare shumë, qe munet me ta mush gushen pare sepse qeshtu e lyp jeta, shtyp hapësirën me poshtë për te shikuar fotografin e Nenës”

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ajo thotë “Bëja qejfin sheikut se të paguan mirë”, për një nat sbahet nami

Babi ka te sillet i thotë Mamit “e moj lopë” se nuk ka asnjë dit shkollë, ja kom nxan fotografitë me grua te martine qe i ka 2 femi