in

Unë edhe djali i madh i tezes kemi ra ne dashuri, kemi nis edhe lidhje te fshehur, por familja po mendon qe..

Përshëndetje faqja juaj! Ju kisha lut mos me ma publiku emrin se po du me mbet anonime! E di qe keni me m’kritiku edhe ofendua ama nuk kam se çka me bo se zemra nuk po te po te pytke por problemi është tek familje tona”

“Unë jam dashuruar me djalin e tezes, dhe këtë po e bëjmë fshehurazi por do te vije dita qe nuk do te kemi mundësi ta mbajmë ketë lidhje te fshehur, për këtë jam ne hall te madh.”

“Jemi dashuruar qysh moti, dhe e kemi vazhduar lidhjen ne rrjetet sociale deri ne fund kur vendosem te jemi si qift, shtypni hapësirën me poshtë për te lexuar me tepër”$htipe relameen dhe shiko videon me poshte.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

“E lidh, i vë çorape në gojë dhe i pret duart me thi.kë” Shqiptari tor.turon gruan se nuk zbatonte kanunin

“Isha i sëmur prej kanncerit tu marr terapi, u ktheva ma herët ne shtëpi po ma mirë mos mu kthye kur e pash gruan,duke ia”