in

Vdeesin dy motrat nga Kosova ne një aaksideent ne Gjermani (FOTO)

Dy motra nga Kosova kanë vdekur si pasojë e një akside nti të rëndë që ka ndodhur ‘në B36 në mes të Graben-Neudorf dhe Linkenheim-Hochstetten’. Policia gjermane ka treguar se tre makina janë përfshirë në këtë aksi dent dhe dy pshoferë të automjetëve janë arreestuar, njëri 57 vjeçar dhe tjetri 68 vjeçar.

H.Sh dhe F.Sh, emra të njohur për redaksinë humbën jetën në aks identin derisa po qëndronin mbrapa në makinën e tyre.

Të njëjtat janë me origjinë nga Gjakova kurse për aksi dentin në fjalë kanë raportuar edhe mediat gjermane duke e quajtur si aksi dent të tme rrshëm, $htipe relameen me dhe shiko videon me poshte.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrasjaa për nder, Shqiptari merr vendimin drastik për gruan që e tradhtoi

PAAMJE TË RË NDA: Momenti kur sulmuuesi hyn në xhami dhe vreet besimtarët (VIDEO)