in

Vrasjaa për nder, Shqiptari merr vendimin drastik për gruan që e tradhtoi

Elida i tregon të gjitha: Bëra seeks me Benin, vëllai e vraau, unë me burrin e fshehëm
Një krimm për nder u shënua rreth dhjetë ditë më parë në Zall Bastar të Tiranës, ku një vajzë 20-vjeçe u kap mat me të dashurin e saj, ndonëse ishte e martuar.

Kështu vëllai i saj Esat Canim i prekur në nder, humbi toruan dhe qëlloi për vdekjee të dashurin e motrës, Arben Gjecin shiko vi,deon e me poshtme.$htipe relameen dhe shiko videon me poshte.

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Linda tallet pas lindjes: Shqiptarët nuk arritën të më linin shtatzënë, këtë e bëri ‘zezaku i madh’

Vdeesin dy motrat nga Kosova ne një aaksideent ne Gjermani (FOTO)